google-site-verification: google2f2b8fc13b1ab3f0.html euronews in glomex
top of page

euronews in glomex

One of the largest premium news networks worldwide is onboarded on glomex, enriching the available greek video content.


euronews onboarded on glomex

Ένα από τα μεγαλύτερα Premium ειδησεογραφικά δίκτυα διεθνώς, έρχεται να εμπλουτίσει περαιτέρω το διαθέσιμο βίντεο περιεχόμενο στην glomex.


Η Phaistos Networks, αποκλειστικός συνεργάτης της glomex (Global Media Exchange) στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας της glomex με το ειδησεογραφικό δίκτυο euronews, ανακοινώνει τη διάθεση του ελληνόφωνου video περιεχομένου του στο ελληνικό glomex οικοσύστημα.


Mέσω της πλατφόρμας της glomex, το euronews διαθέτει ήδη premium ειδησεογραφικό video περιεχόμενο, με θεματολογία από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, με έμφαση στους τομείς της ευρωπαϊκής και διεθνούς πολιτικής σκηνής, της οικονομίας και της αγοράς, του αθλητισμού, της επιστήμης, της τέχνης και του πολιτισμού κ.ά.


Με τη συμμετοχή του euronews, διευρύνεται ακόμη περισσότερο σε όγκο και εύρος το video περιεχόμενο που οι publishers, οι οποίοι συνεργάζονται με την glomex, έχουν στη διάθεσή τους για να εμπλουτίζουν την αρθρογραφία τους, προσφέροντας αναβαθμισμένη εμπειρία στους επισκέπτες τους.


Η διαρκής ενίσχυση του δικτύου της glomex με επιλεγμένους premium συνεργάτες, ενισχύει ταυτόχρονα και τις δυνατότητες που προσφέρονται στα brands για video διαφήμιση, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από συνθήκες ευρείας κάλυψης και απόλυτου brand safety.





bottom of page